Hoe kan ik een chat verbergen in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Als u een gesprek verbergt, wordt het verwijderd uit de chatlijst. Het blijft verborgen totdat een nieuw bericht binnenkomt of tot u ervoor kiest om uw verborgen gesprekken weer zichtbaar te maken.

Een gesprek verbergen:

1. Tik en houd een gesprek uit de chatlijst ingedrukt of klik erop met de rechtermuisknop.
    2. Kies Gesprek verbergen.

Een verborgen gesprek weergeven:

1. Kies uit de chatlijst de knop met de dubbele punthaak omlaag down chevron button.
    2. Kies Verborgen chats om de verborgen gesprekken opnieuw weer te geven.

Opmerking: U kunt ook Zoeken naar een specifieke gespreks- of contactnaam om het gesprek terug te vinden.

Wilt u weten hoe u een chatbericht kunt verwijderen in Skype? Meer informatie.