Hoe verberg ik gesprekken in Skype?

Terug naar zoekresultaten
    Het is mogelijk om gesprekken te verbergen in Skype op Windows, Mac, Linux, Skype voor Windows 10 (versie 14), Android (6.0+) en iOS.

1. Houd een gesprek in je lijst met recente chats ingedrukt of klik erop met de rechtermuisknop.
    2. Selecteer Gesprek verbergen.
      Je gesprek wordt verborgen voor je recente chatlijst en blijft verborgen tot een nieuw bericht binnenkomt.

Moet je een verborgen gesprek kunnen vinden? Gebruik Zoeken om naar een specifieke gespreksnaam of contactnaam te zoeken om het gesprek opnieuw te vinden.