Hoe kan ik een specifiek bericht in een Skype-gesprek vinden?

Terug naar zoekresultaten
    Je kunt naar tekst zoeken in een chat in Skype (versie 8) voor Windows, Mac en Linux en Skype voor Windows 10 (versie 14).

1. Selecteer de Skype-chat waarin je wilt zoeken.
    2. Selecteer de knop Zoeken Find button onder de kop van de chat.
      Je kunt ook via het berichtvak toegang tot de zoekfunctie krijgen met de toetsencombinatie Ctrl + F op een Windows-desktop of Command + F op een Mac.
    3. Typ in het zoekvak het woord of de woordgroep waarnaar je wilt zoeken. De resultaten worden automatisch weergegeven beginnend bij het meest recente bericht.
    4. Gebruik de knoppen omhoog/omlaag om naar het vorige of volgende resultaat te gaan.
      Find box

Als je naar een specifiek woord of specifieke woordgroep in een gesprek zoekt, worden resultaten voor de afgelopen zes maanden weergegeven.

Als je naar een specifiek woord of specifieke woordgroep in een gesprek zoekt, worden 30 resultaten weergegeven.