Hoe kan ik een specifiek bericht in een Skype-gesprek vinden?

Terug naar zoekresultaten
    1. Selecteer de Skype-chat waarin u wilt zoeken.
    2. Om te zoeken:
      • op Windows, Mac Linux, Web en Windows 10: Selecteer de knop Zoeken Find button onder de chatkop.
        Je kunt ook via het berichtvak toegang tot de zoekfunctie krijgen met de toetsencombinatie Ctrl + F op een Windows-desktop of Command + F op een Mac.
      • op Android (6.0 +), iPhone en iPad: Tik op de chatkop en tik op Zoeken in gesprek.
    3. Typ in het zoekvak het woord of de woordgroep waarnaar je wilt zoeken. De resultaten worden automatisch weergegeven beginnend bij het meest recente bericht.
    4. Gebruik de knoppen omhoog/omlaag om naar het vorige of volgende resultaat te gaan.

Als je naar een specifiek woord of specifieke woordgroep in een gesprek zoekt, worden resultaten voor de afgelopen zes maanden weergegeven.

Als je naar een specifiek woord of specifieke woordgroep in een gesprek zoekt, worden 30 resultaten weergegeven.