Hoe wijzig ik de instellingen voor audio en video in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten
    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer InstellingenSettings button.
    3. Selecteer Audio en videoAudio.
    4. Hier kun je de volgende instellingen voor audio en video aanpassen:
      • Camera - Selecteer een andere camera als er een is aangesloten.
        • Cameravoorbeeld - Bekijk een voorbeeld van je camera.
        • Webcaminstellingen - Pas de helderheid, het contrast en andere instellingen van je webcam aan. Deze functie is alleen beschikbaar in Skype voor Windows, Mac en Linux.
      • Microfoon - Selecteer een ander microfoonapparaat als er een is aangesloten.
        • Microfooninstellingen automatisch aanpassen - Als je deze optie inschakelt, wordt het volume van je microfoon automatisch ingesteld. Als je deze optie uitschakelt, kun je het volume van je microfoon handmatig aanpassen. (niet beschikbaar in Skype voor Web)
      • Luidsprekers - Selecteer een andere luidspreker als er een is aangesloten.
        • Luidsprekervolume - Pas het volume van je luidsprekers aan. (niet beschikbaar in Skype voor Web)
          • Opmerking: De standaardinstelling voor het luidsprekervolume is ingesteld op maximaal (niveau 10) en kan op elk gewenst moment worden aangepast. Met deze instelling wordt het volume van je Skype-beltonen en -oproepen aangepast, los van de volume-instellingen van je apparaat.
        • Geluid testen - Selecteer deze optie om het huidige luidsprekervolume te testen.
        • Dempen voor inkomende oproepen opheffen - Kies of je binnenkomende oproepen wel of niet wilt dempen door deze optie aan of uit te zetten. (niet beschikbaar in Skype voor Web)
        • Overgaan op nog een apparaat - Je kunt binnenkomende Skype-oproepen laten overgaan op meerdere audioapparaten. Bijvoorbeeld als je zowel een headset als luidsprekers hebt aangesloten. (niet beschikbaar in Skype voor Web)
      • Een gratis testgesprek voeren - Gebruik deze functie om te controleren of je geluid en microfoon correct werken in Skype.