Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Hoe distribueer ik Skype als beheerder naar mijn organisatie?

Terug naar zoekresultaten

We raden beheerders aan om Skype voor Windows 10 via de Microsoft Store naar hun gebruikers van Windows 10 te distribueren. Volg de stappen in Distributie van offline apps mogelijk maken via de Microsoft Store.

Voor beheerders die Skype via MSI willen distribueren, kunt u de nieuwste versie van de Skype MSI downloaden om te distribueren naar uw organisatie.

Opmerking</c2>: Controleer de systeemvereisten voor Skype vóór installatie.

Als u een foutbericht ontvangt tijdens de installatie van Skype via een MSI-bestand, raadpleegt u de lijst Windows Installer foutberichten voor meer informatie.