Skype bijwerken in Windows 10

Terug naar zoekresultaten

Ik heb bericht gekregen dat Skype-versie 7 niet langer wordt ondersteund. Ik gebruik Skype op een Windows 10-apparaat. Wat betekent dit voor mij?

Eerst moet je controleren welk versienummer van Skype je gebruikt.

Als je het volgende gebruikt:

• Toepassing versie 12 of hoger van Skype voor Windows 10: je bent helemaal klaar en je hoeft niet te updaten.
    • Toepassing versie 11 of hoger van Skype voor Windows 10: je moet je toepassing bijwerken naar de nieuwste versie via de Microsoft Store. Toepassing versie 11 van Skype voor Windows 10 wordt niet langer ondersteund.
    • Skype-versie 7 voor Windows Desktop: je moet bijwerken naar Skype-versie 8 om je lokale chatgeschiedenis te behouden en te kunnen exporteren. Meer informatie over bijwerken en het exporteren van het geschiedenisbestand.