Hoe verwijder ik een contactpersoon in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, Web, Skype voor Windows 10 (versie 14), Android (6.0+) en iOS

1. Tik en houd ingedrukt of klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon die je wilt verwijderen.
    2. Selecteer Profiel bekijken.
    3. De contactpersoon verwijderen:
      • bureaublad: klik op de knop bewerken Edit button en vervolgens op verwijderen uit de lijst met contactpersonen of schuif omlaag in het profielvenster en klik op Verwijderen uit lijst met contactpersonen.
      • mobiel: tik op de knop bewerken Edit button en tik op de knop Prullenbak Trash can button, of schuif omlaag in het profielvenster en tik op verwijderen uit de lijst met contactpersonen.
    4. Selecteer in het bevestigingsvenster opnieuw Verwijderen. Opmerking: als je een contactpersoon verwijdert, ziet deze mogelijk nog steeds jouw gedetailleerde profielinformatie. Meer informatie.

Opmerking</c1>: Wanneer u een Skype-contact verwijdert dat ook een contact is vanuit het gesynchroniseerde adresboek van uw apparaat, worden deze niet meer weergegeven in Mijn contacten, maar worden deze nog steeds weergegeven onder Alles.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de contactpersoon die je wilt verwijderen en houd deze ingedrukt.
    2. Tik op contactpersoon Verwijderen . Tik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen.