Hoe verwijder ik een contactpersoon in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, Web, Skype voor Windows 10 (versie 14), Android (6.0+) en iOS

1. Houd op het tabblad Contactpersonen de contactpersoon ingedrukt of klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon die je wilt verwijderen.
    2. Selecteer Contactpersoon verwijderen.
    3. Selecteer in het bevestigingsvenster nogmaals Contactpersoon verwijderen. Als je een contactpersoon hebt verwijderd, kan deze nog steeds jouw uitgebreide profielgegevens zien. Meer informatie.

Opmerking: Wanneer je een Skype-contactpersoon verwijdert die ook een contactpersoon is op het gesynchroniseerde adresboek van je apparaat, worden deze niet van het apparaat verwijderd, maar alleen op Skype.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Houd op het tabblad Contactpersonen de contactpersoon ingedrukt die je wilt verwijderen.
    2. Tik op Contactpersoon verwijderen. Tik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen.