Hoe voorkom ik dat Skype automatisch op het bureaublad start?

Terug naar zoekresultaten

De optie om te voorkomen dat Skype automatisch wordt gestart, is alleen beschikbaar in Skype op Windows, Mac en Linux.

1. Klik op uw profielafbeelding.
    2. Klik op Settings button instellingen.
    3. Klik op Settings button algemeen.
    4. Schakel onder Opstarten en sluiten de wisselknop Skype automatisch starten uit.
    Opmerking: De optie om te voorkomen dat Skype automatisch start, is niet beschikbaar in Skype voor Windows 10 (versie 14). Als u wilt voorkomen dat Skype automatisch wordt gestart, logt u gewoon uit bij de app.