Hoe voeg ik een telefoonnummer toe als contact in Skype?

Terug naar zoekresultaten
    Als je vrienden en familie in Skype toevoegt door hun telefoonnummers te bewaren, houd je eenvoudig contact op al je apparaten.

Er zijn twee manieren om een telefoonnummer als contact toe te voegen:

• Via het tabblad Contacten
      1. Selecteer de knop Nieuw contact new contact button.
      2. Selecteer de knop Een telefoonnummer toevoegenAdd a phone number button.
      3. Voer de naam en het telefoonnummer van het contact in en selecteer vervolgens de knop Opslaan.

• Via het toetsenblok
      1. Selecteer de knop Toetsenblok Dialpad button.
      2. Voer een telefoonnummer in en selecteer vervolgens Telefoonnummer bewaren.
      3. Voer de naam van het contact in en selecteer vervolgens de knop Opslaan.
        Opmerking: De optie om een telefoonnummer op te slaan via het toetsenblok is niet beschikbaar in Skype voor Web.

Bewaarde contacten worden weergegeven in de contactenlijst. Je kunt ze bellen of sms'en mits je Skype-tegoed hebt.