Hoe plan ik een oproep in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Met oproepplanning in Skype kunt u eenvoudig een herinnering instellen voor een één-op-één-gesprek met uw vrienden of familie. U hebt geen gedeelde agenda nodig, omdat de uitnodiging en herinneringen zich binnen Skype bevinden.

Een telefoongesprek plannen:

1. Meld je aan bij Skype.
    2. Ga naar een van uw chatberichten.
    3. Selecteer de knop Oproep plannen call scheduling button om aan de slag te gaan. De knop bevindt zich naast de opstelbalk of in het menu Invoegtoepassingen :
      • Add-in button in Skype voor mobiele telefoons en tablets
      • Add-in menu in Skype voor desktop
    4. In het venster Oproep plannen kunt u uw oproep een titel geven, een datum en tijd kiezen en een herinnering instellen.
    5. Selecteer Verzenden en de oproepherinnering wordt naar uw chat verzonden, waar uw contact vervolgens het geplande gesprek kan Accepteren of Weigeren.

Belangrijke functies van het plannen van Skype-gesprekken

• Plan een oproep vanuit een willekeurige chatsessie en ontvang een melding wanneer deze wordt geaccepteerd of geweigerd.
    • Ontvang push- en in-app-meldingen voor updates voor geplande gesprekken waaraan u bent uitgenodigd. Zorg ervoor dat u Geplande oproepmeldingen op mobiel en desktop inschakelt.
    • Stel een herinneringsperiode in voor elke oproep en ontvang een melding wanneer een oproep wordt gestart, ongeacht of de app actief is of niet.
    • Volg en update geplande oproepen vanuit de herinnering in uw chatsessie.
    • Bekijk de geplande gesprekken op het tabblad Gesprekken.