Hoe kan ik live-bijschriften en ondertiteling inschakelen tijdens een Skype-gesprek?

Terug naar zoekresultaten

Met live-bijschriften en ondertiteling in Skype kun je de woorden lezen die tijdens een audio- of videogesprek worden gesproken. Live-bijschriften en ondertiteling zijn beschikbaar in Skype versie 8 voor Android (6.0+), Android-tablet, iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows en Skype voor Windows 10 (versie 14).

Live-bijschriften en ondertiteling inschakelen in Skype

1. Selecteer de knop Meer more button tijdens een audio- of videogesprek.
    2. Selecteer Ondertiteling inschakelen.

Om tijdens een gesprek je ondertitelingsgeschiedenis te bekijken, selecteer je de dubbele punthaak boven je ondertiteling, waarna een zijpaneel wordt geopend waarin je ondertitelingsgeschiedenis voor dat gesprek wordt weergegeven.

Ga als volgt te werk om live-bijschriften en ondertiteling standaard in te schakelen voor alle Skype-gesprekken:

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Bellen.
    4. Selecteer Gespreksondertiteling.
    5. Schakel Ondertiteling weergeven voor alle audio- en videogesprekken in.

Opmerking: Als u alleen ondertitels voor andere deelnemers wilt zien en niet voor uzelf, schakelt u Alleen ondertitels weergeven voor andere deelnemers in.

Live-bijschriften en ondertiteling inschakelen in Skype

1. Selecteer de knop Meer more button tijdens een audio- of videogesprek.
    2. Selecteer Ondertiteling uitschakelen.

De taal van ondertitels wijzigen

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Bellen.
    4. Selecteer Gespreksondertiteling.
    5. Selecteer naast Taal van ondertitels de optie Gesproken taal en kies je taal uit de lijst.