Skype Help

    Alle producten

    Waarom heb ik een verificatiecode nodig om Skype Sms-koppeling in te stellen?

    Terug naar zoekresultaten
    Voor extra beveiliging, om te verzekeren dat alleen goedgekeurde apparaten toegang tot je sms-gesprekken hebben, vereisen we handmatige koppeling voor elk apparaat dat je met Sms-koppeling wilt gebruiken. Meer informatie over Skype Sms-koppeling en hoe je dit gebruikt.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.