Wat zijn de verschillen tussen Skype-sms en Skype Sms-koppeling?

Terug naar zoekresultaten

Met zowel Skype-sms als Skype Sms-koppeling kun je sms-berichten verzenden via Skype. Wanneer je Skype gebruikt om sms-berichten te verzenden, heb je wat Skype-tegoed nodig, terwijl je met Skype Sms-koppeling mogelijk het standaard sms-tarief moet betalen dat je provider in rekening brengt.

Beschrijving Skype Sms-koppeling Skype-sms
    Beschikbaar voor
    • Skype (versie 8) op Windows of Mac, gekoppeld met Android (6.0+)
    • Skype voor Windows 10 (versie 14), gekoppeld met Android (6.0+)
    • Skype op Android (6.0+)
    • Skype op iOS
    • Skype (versie 8) op Windows, Mac of Linux
    • Skype voor Windows 10 (versie 14)
    • Skype voor Windows 10 (versie 12)
    Skype-tegoed vereist?   check mark
    Nieuwe gesprekken starten? check mark check mark
    Eén-op-één sms-berichten verzenden? check mark check mark
    Groeps-sms-berichten verzenden check mark
    Eén-op-één sms-berichten ontvangen? check mark check mark
    Opmerking: De mogelijkheid om sms-berichten te ontvangen in Skype is momenteel alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten die een Skype-nummer hebben en nummerweergave hebben ingeschakeld.
    MMS-inhoud (foto’s en video’s) ontvangen? check mark
    Sms-berichten op je Android-telefoon synchroniseren, zodat je ze vanaf je Windows-pc of Mac kunt lezen of beantwoorden? check mark

Wil je meer informatie?
    Sms-berichten verzenden in Skype op mobiel of desktop.
    Skype Sms-koppeling gebruiken