Hoe kan ik de gegevens van een contact naar iemand anders in Skype verzenden?

Terug naar zoekresultaten
    Je kunt het visitekaartje van een vriend delen met elk van je andere contacten, direct vanuit een chat of vanuit hun Skype-profiel. Het verzenden en ontvangen van contactgegevens is beschikbaar in Skype (versie 8) voor Android (6.0+), Android-tablet, iPhone, iPad, Windows, Mac, Linux en Skype voor Windows 10 (versie 14).

Visitekaartje van een vriend naar iemand verzenden:

In een chat:

1. Selecteer de knop Visitekaartje Contact card button.
    2. Selecteer het keuzerondje naast de contacten die je wilt delen en selecteer vervolgens Verzenden.

In het profiel van een gebruiker:

1. Ga naar het profiel van het contact dat je wilt delen.
    2. Selecteer Contact delen met.
    3. Selecteer het keuzerondje naast de contacten die je wilt delen en selecteer vervolgens Verzenden.