Hoe kan ik de gegevens van een contact naar iemand anders in Skype verzenden?

Terug naar zoekresultaten

Je kunt het visitekaartje van een vriend delen met elk van je andere contacten, direct vanuit een chat of vanuit hun Skype-profiel. Het verzenden en ontvangen van contactgegevens is beschikbaar in Skype voor Android (versie 6.0+), Android-tablet, iPhone, iPad, Windows, Mac, Linux en Skype voor Windows 10 (versie 14).

Een visitekaartje van een vriend naar iemand verzenden:

Vanuit een chatsessie:

1. Selecteer de knop Visitekaartje Contact card button.
    2. Selecteer het keuzerondje naast de contacten die je wilt delen en selecteer vervolgens Verzenden.

In het profiel van een gebruiker:

1. Ga naar het profiel van het contact dat je wilt delen.
    2. Selecteer Contact delen met.
    3. Selecteer het keuzerondje naast de contacten die je wilt delen en selecteer vervolgens Verzenden.

Slepen en neerzetten op het bureaublad:

1. Open een gesprek met de persoon of groep met wie u een contactpersoon wilt delen.
    2. Zoek de contactpersoon die u wilt delen in uw Contacten Contacts Icon of Chats Chats Icon.
    3. Sleep de contactpersoon en zet deze neer in het gespreksvenster.
    4. Kies of u de contactgegevens wilt delen of een contactpersoon wilt toevoegen aan het gesprek.

Opmerking: Maak met gemak een groepsgesprek door simpelweg een contactpersoon naar uw 1:1-gesprek te slepen en neer te zetten.