Hoe zorg ik ervoor dat inkomende foto‘s of bestanden automatisch worden gedownload in de desktopversie van Skype?

Terug naar zoekresultaten
    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer InstellingenSettings button.
    3. Selecteer BerichtenMessaging button.
    4. Selecteer foto's automatisch downloaden en/of bestanden automatisch downloaden. Nadat u deze optie hebt ingeschakeld, worden foto‘s of bestanden die u vanaf dat moment in chats ontvangt, automatisch gedownload en opgeslagen op uw apparaat. U kunt deze functie op een later moment weer via de Instellingen uitschakelen.

De standaardlocatie voor downloads is de map Downloads.

De map wijzigen waarin bestanden worden opgeslagen

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer InstellingenSettings button.
    3. Selecteer BerichtenMessaging button.
    4. Klik bij Wanneer ik een bestand ontvang op Map wijzigen.
    5. Kies de map die u als de nieuwe standaardlocatie wilt instellen en klik op Map selecteren.