Wat is Gebruikers die je mogelijk kent en hoe werkt het in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Gebruikers die je mogelijk kent, helpt je snel vrienden te vinden op Skype. Deze suggesties zijn gebaseerd op connecties met gemeenschappelijke contactpersonen die je hebt toegevoegd of waarmee je hebt gechat op Skype.

Je ziet Gebruikers die je mogelijk kent op het tabblad Berichten. Selecteer de knop meer more button voor Gebruikers die je mogelijke kent voor de opties:

• Meer informatie
    • De functie voor nu verbergen
    • Meer voorgestelde contactpersonen weergeven (desktop); Zie allemaal (mobiel)

Beheer het ontvangen van en verschijnen in suggesties door je privacy-instellingen te wijzigen in Skype.

Wij gebruiken contactgegevens voor Gebruikers die je mogelijk kent-suggesties zodra een gebruiker daar toestemming voor heeft gegeven. Een gebruiker kan machtigingen elk moment wijzigen. Alleen een subset van contactpersonen geassocieerd met jouw Skype-profiel wordt gebruikt om Gebruikers die je mogelijk kent, te verbeteren. Contactpersonen moeten voldoen aan ten minste één van de volgende criteria om gebruikt te worden:

• Je hebt contact opgenomen met de contactpersoon en deze heeft jouw verzoek geaccepteerd.
    • Een contactpersoon heeft contact opgenomen met jou en jij hebt dit verzoek geaccepteerd.
    • Zowel jij als de contactpersoon hebben elkaar nu of in het verleden opgeslagen in jullie beide contactenlijsten. Als je de contactpersoon hebt verwijderd, wordt deze wellicht nog steeds gebruikt voor jouw Gebruikers die je mogelijk kent-suggesties. Meer informatie over hoe je ervoor kunt zorgen dat ze niet meer worden gebruikt.
    • Zowel jij als de contactpersoon hebben jullie adresboeken gesynchroniseerd en elkaar opgeslagen op jullie beide apparaten. Je kunt je hiervoor uitschrijven door contactenpersonen synchroniseren uit te schakelen. Meer informatie.
    • Je hebt op een uitnodigingskoppeling geklikt van de contactpersoon en hun verzoek geaccepteerd.
    • De contactpersoon heeft op jouw uitnodigingslink geklikt en je verzoek geaccepteerd. Meer informatie over iemand uitnodigen voor Skype.

Gebruikers die je mogelijk kent, zijn niet jouw contactpersonen en hebben geen toestemming de informatie op jouw profiel te zien die alleen voor contactpersonen beschikbaar is.

Jouw contactgegevens worden alleen gebruikt om het voor jou makkelijker te maken mensen te vinden die je kent. Naast Gebruikers die je misschien kent-suggesties gebruiken we jouw contactgegevens bijvoorbeeld voor:

• Zoekresultaten hoger rangschikken als je gedeelde contactpersonen hebt met het resultaat van contactpersonen
    • Het aantal gemeenschappelijke contactpersonen weergeven die je hebt met andere contactpersonen in zoekresultaten.
    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Contactpersonen Contacts tab.
    3. Selecteer Privacy.
    4. Schakel Suggesties ontvangen uit. Je ziet Gebruikers die je misschien kent niet meer op het tabblad Berichten.

Meer informatie over het uitschakelen van Gebruikers die je misschien kent-suggesties voor desktop en mobiel.