Waarom vraagt Skype toestemming om mijn camera in Skype voor Windows 10 (versie 14) te gebruiken?

Terug naar zoekresultaten

Wanneer je in Skype voor Windows 10 (versie 14) een videogesprek wilt voeren, je profielafbeelding wilt wijzigen of een videobericht wilt verzenden, wordt je mogelijk gevraagd om toegang tot je camera te geven.

Skype toestemming geven om je camera te gebruiken:

1. Ga naar Windows Start en selecteer het tandwielpictogram InstellingenSettings gear .
    2. Selecteer Privacy en vervolgens Camera.
    3. Zet Skype Aan onder Apps kiezen die uw camera kunnen gebruiken.
    4. Start Skype opnieuw en ga naar de Audio- en video-instellingen in Skype om te verifiëren of het juiste apparaat in Skype is geselecteerd.

Opmerking: als je problemen hebt bij het gebruik van je camera met Skype, moet je ervoor zorgen dat je webcam voldoet aan de minimumvereisten voor Windows Store-apps.