De OneDrive invoegtoepassing maakt het eenvoudig om bestanden en foto's te delen met uw vrienden en familie in Skype. De OneDrive-invoegtoepassing is niet beschikbaar in Skype voor Web.

De koppeling naar een OneDrive-bestand, foto of map delen in Skype:

1. Ga het chatgesprek waarnaar je wilt delen.

2. Selecteer de knop Invoegtoepassingen Menu:

• Knop Invoegtoepassing in Skype voor mobiel en tablet.

• Knop Invoegtoepassing in Skype voor pc.

3. Selecteer OneDrive OneDrive-invoegtoepassing .

4. Selecteer het bestand, de foto of de map die je via een koppeling wilt delen in je Skype-chat.

5. Selecteer Verzenden om het delen van de koppeling te bevestigen.

Waar u rekening mee moet houden bij het gebruik van de OneDrive-invoegtoepassing:

• Nadat je een koppeling naar een bestand, foto of map in OneDrive hebt gedeeld in Skype, heeft iedereen met de koppeling toegang. Meer informatie informatie over het stoppen van het delen van een OneDrive-koppeling.

• Als je problemen ondervindt bij het openen van de OneDrive-invoegtoepassing, of als je de gewenste bestanden niet ziet, controleer je of je bent aangemeld bij hetzelfde account dat je voor zowel OneDrive als Skype gebruikt.