Hoe kan ik OneDrive in Skype gebruiken?

Terug naar zoekresultaten

De OneDrive-invoegtoepassing maakt het eenvoudig om in Skype bestanden en foto‘s te delen met je vrienden en familie.

De koppeling naar een bestand, foto of map in OneDrive delen in Skype:

1. Ga naar de privé- of groepschat waarin je het item wilt delen.
    2. Selecteer de knop Invoegtoepassingen Add-in button.
    3. Selecteer OneDrive OneDrive add-in.
    4. Selecteer het bestand, de foto of de map die je via een koppeling wilt delen in je Skype-chat.
    5. Selecteer Verzenden om het delen van de koppeling te bevestigen.

Houd rekening met het volgende wanneer je de OneDrive-invoegtoepassing gebruikt:

• Nadat je een koppeling naar een bestand, foto of map in OneDrive hebt gedeeld in Skype, heeft iedereen met de koppeling toegang. Meer informatie over hoe je het delen van een OneDrive-koppeling stopt
    • Als je problemen ondervindt bij het openen van de OneDrive-invoegtoepassing, of als je de gewenste bestanden niet ziet, controleer je of je bent aangemeld bij hetzelfde account dat je voor zowel OneDrive als Skype gebruikt.