Skype voor Web veilig gebruiken op een openbare of gedeelde computer

Terug naar zoekresultaten

We raden u een aantal dingen aan wanneer u Skype voor Web op een openbare of gedeelde computer gebruikt.

• Open Skype voor Web in een nieuw InPrivate-browservenster in Microsoft Edge of in een nieuw Incognito-browservenster in Chrome. Er worden dan geen cookies gebruikt en geen gegevens opgeslagen.
    • Let erop dat, wanneer u zich aanmeldt, de optie 'Aangemeld blijven' is uitgeschakeld.
    • Meld u af bij Skype voor Web op de betreffende computer wanneer u klaar bent. Selecteer uw profielafbeelding en kies Afmelden of selecteer Afmelden onder in het browservenster.