Hoe exporteer ik mijn Skype-bestanden en chatgeschiedenis?

Terug naar zoekresultaten
    1. Gebruik deze koppeling om u aan te melden bij uw Skype-account.
    2. Selecteer de optie voor het downloaden van uw gesprekken, bestanden of beide en kies Aanvraag indienen.
    3. Wanneer uw aanvraag voltooid is, ontvangt u een melding in Skype met een koppeling om het bestand te bekijken of te downloaden. Als u geen melding ontvangt in Skype, controleert u de exportpagina. Een koppeling om uw bestanden te downloaden zal daar verschijnen zodra deze beschikbaar zijn.
    4. Klik op de knop Downloaden om uw bestanden te downloaden.

Gedownloade berichten en bestanden worden in een TAR-bestand afgeleverd. Mogelijk hebt u een externe toepassing nodig om het TAR-exportbestand te openen en uw berichten en bestanden uit te pakken.

Het tar-bestand uitpakken in Windows 10:

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + R op uw toetsenbord om het venster Uitvoeren te openen.
    2. Typ cmd in het veld Openen: en klik vervolgens op OK.
    3. Gebruik de opdracht 'change directory' (cd) om naar uw bestand te navigeren:
      • Bestanden opgeslagen in uw map Downloads: Type CD Downloads en druk vervolgens op Enter.
      • Bestanden die zijn opgeslagen in een andere locatie dan de downloadmap: Type CD DIRECTORY, waarbij u DIRECTORY vervangt door de naam van de map waar het geëxporteerde bestand is opgeslagen. (Bijv.: CD Desktop) en druk vervolgens op Enter.
    4. Typ tar -xvfYOURFILENAME_export.tar, vervang YOURFILENAME door de naam van het geëxporteerde bestand dat meestal volgt op het patroon 8_skypename_export.tar of 8_live_skypename_export.tar en druk vervolgens op Enter.
    5. Nadat de opdracht is voltooid, ziet u het uitgepakte berichtenbestand met de naam berichten.json in de map staan. We raden u aan de bestandsviewer te downloaden om het u gemakkelijker te maken uw gespreksgeschiedenis te lezen.
    6. Na het downloaden van de viewer, opent u deze door het bestand index.html te selecteren in de map skype-parser.
    7. Blader naar het bestand messages.json en klik vervolgens op de knop Laden.

Het tar-bestand uitpakken op een Mac
    Blader naar het tar-bestand dat u hebt gedownload en open het bestand. Mac heeft ingebouwde tar-ondersteuning.

Om het Tar-bestand uit te pakken op oudere Windows-besturingssystemen
    hebt u mogelijk een externe toepassing nodig om het tar-bestand te openen.
    Opmerking: Deze link is bedoeld voor uw gemak en vormt geen goedkeuring van een externe tool. Zorg ervoor dat alle software die u wilt downloaden, afkomstig is van een vertrouwde bron.

Meer informatie over hoelang bestanden en gegevens beschikbaar zijn in Skype.