Scherm delen in Skype

Terug naar zoekresultaten

Je kunt je scherm delen tijdens een audio- of videogesprek in Skype op Android (6.0+), iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14).

Hoe start ik het delen van mijn scherm tijdens een Skype-gesprek?

Controleer of je de nieuwste versie van Skype gebruikt en start vervolgens het delen van je scherm tijdens het gesprek:

• op pc en web- Selecteer de knop Scherm delen screen sharing button. (scherm delen met Skype voor Web is alleen beschikbaar in Chrome)
    • op Android - Tik op de knop Meer more button en vervolgens op de knop Scherm delen screen sharing button.
    • op iPhone en iPad - Tik op de knop Meer more button en vervolgens op de knop Scherm delen screen sharing button. Selecteer in het bevestigingsvenster Skype en vervolgens Uitzenden starten.
      Opmerking: Als je die optie niet hebt, controleer dan onderstaande functievereisten.

Selecteer nogmaals de knop Scherm delenscreen sharing button om het delen te stoppen.

Op welke mobiele apparaten wordt Scherm delen in Skype ondersteund?

Scherm delen wordt ondersteund in Android 6.0 en nieuwer. Voor iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 12 en nieuwer wordt dit ondersteund op de iPhone 6s, iPad Air 2, iPad Mini 2019, iPod Touch 7e generatie en nieuwere apparaten.

In welke versie van Chrome wordt Scherm delen ondersteund in Skype voor Web?

Scherm delen wordt ondersteund in Chrome-versie 72 en hoger. Meer informatie over het controleren van je versie van Chrome.

Waarom wordt mijn webcam uitgeschakeld tijdens het delen van mijn scherm in Skype voor Web in Chrome?

Chrome ondersteunt slechts één uitvoer tegelijkertijd, dus wanneer je je scherm deelt, wordt het videogesprek omgezet in een audiogesprek. Wanneer je klaar bent met het delen van je scherm, kun je je webcam weer inschakelen.

Waarom zie ik geen optie om mijn scherm te delen in Skype?

Je hebt de nieuwste versie van Skype nodig als je je scherm wilt delen.

Hoeveel bandbreedte is vereist voor het delen van mijn scherm in Skype?

De bandbreedtevereisten voor het gebruik van Scherm delen in Skype zijn hetzelfde als de vereisten voor het voeren van een videogesprek in Skype. Meer informatie.