Hoe blokkeer ik ongewenste gesprekken naar mijn Skype-nummer?

Terug naar zoekresultaten
    Het blokkeren van ongewenste gesprekken is een functie waarmee u kunt voorkomen dat uw Skype-nummer wordt gebruikt voor het ontvangen van ongewenste spam gesprekken. Het is gratis, maar het mooiste is dat u minder wordt onderbroken door ongewenste spam gesprekken.

Instellingen voor het blokkeren van gesprekken wijzigen voor uw Skype-nummer:

1. Kies uw profielafbeelding.
    2. Kies InstellingenSettings gear icon.
    3. Selecteer Account & Profiel Account & Profile iconen selecteer vervolgens Uw account Your Account icon.

Opmerking: Als u Skype voor iPhone of iPadgebruikt, leert u hoe u uw profiel en aankopenkunt beheren.
    4. Selecteer Skype-nummerSkype Number icon onder Functies beheren.
    5. Schakel de optie Skype toestaan om ongewenste oproepen te blokkeren in of uit om deze functie in of uit te schakelen.

Opmerking: In sommige gebieden is de functie voor blokkeren van ongewenste gesprekken standaard ingeschakeld.