We nemen afscheid van Sms-koppeling

Terug naar zoekresultaten
    De functie Sms-koppeling was beperkt beschikbaar, en wordt daarom uit Skype verwijderd. Sms-koppeling is na 30 augustus 2019 niet meer beschikbaar. Uw sms-gesprekken inclusief de volledige geschiedenis blijven echter gewoon beschikbaar op uw telefoon.

Als u sms-berichten wilt blijven lezen en beantwoorden op uw computer met Windows 10, raden we u aan de Uw telefoon-app van Microsoft te installeren en te gaan gebruiken. Met deze app kunt u sms- en MMS-berichten verzenden en ontvangen, foto's delen tussen uw telefoon en computer en nog veel meer. De Uw telefoon-app wordt continu doorontwikkeld, dus houd de app in de gaten voor nieuwe functies.

Download de Uw telefoon-app uit de Microsoft Store.