Welke browsers worden ondersteund voor Skype voor Web?

Terug naar zoekresultaten

De webversie van Skype is eenvoudig te gebruiken met de meeste moderne browsers. Bekijk de onderstaande tabel om te controleren of uw favoriete browser wordt ondersteund.

Browser Platform Berichten Bellen
    Microsoft Edge (versie 87 en hoger) Desktop Ondersteund Ondersteund
    Microsoft Edge (Chromium) (versie 87 en hoger) Desktop Ondersteund Ondersteund
    Microsoft Edge (versie 43 en hoger) Mobiel Ondersteund Ondersteund
    Google Chrome (versie 87 en hoger) Desktop Ondersteund Ondersteund
    Google Chrome Mobiel Niet ondersteund Niet ondersteund
    Safari (versie 13.1 en hoger) Desktop Ondersteund Ondersteund
    Safari (versie 13.1 en hoger) Mobiel Ondersteund Ondersteund
    Op Chromium gebaseerde browsers (versie 87 en hoger) Desktop Ondersteund Ondersteund
    Op Chromium gebaseerde browsers Mobiel Niet ondersteund Niet ondersteund
    Firefox Desktop Nog niet ondersteund Nog niet ondersteund

Controleer de systeemvereisten voor Skype om te verifiëren of uw apparaat wordt ondersteund.