Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Hoe kan ik een bladwijzer toevoegen aan een bericht in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Uw locatie op Skype nooit kwijtraken. U kunt gemakkelijk belangrijke Skype-berichten en bijlagen in een conversatie toevoegen om ze later snel te bekijken.

Een bladwijzer toevoegen aan een bericht in skype:

1. Selecteer Chatsessies Chats Icon
    2. Kies een chatsessie met items die u wilt toevoegen aan een bladwijzer.
    3. Tik en houd vast (mobiel) of klik met de rechtermuisknop (bureaublad) op de berichttekst, het bestand of het medium in het gesprek waaraan u een bladwijzer wilt toevoegen.
    4. Kies Bladwijzer toevoegen</c0> in het menu.

• Naast het bericht of de bijlage wordt een Bookmarked Iconpictogram van een bladwijzer weergegeven.

U kunt de bladwijzer als volgt verwijderen: Tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op de bladwijzer en kies Bladwijzer verwijderen in het menu.

Bladwijzers weergeven in skype:

1. Uw profielfoto kiezen.
    2. Selecteer BladwijzersBookmark Icon
    3. Kies de bladwijzer die u wilt bekijken.
    4. SelecteerChevron Right Icon om naar het gesprek te gaan waar de bladwijzer zich bevindt.

Extra opties:

Tik in het </c2>venster Bookmark IconBladwijzers op een item met een bladwijzer (mobiel) en houd vast, of klik met de rechtermuisknop (desktop) om:

• De bladwijzer te kopiëren
    • De bladwijzer door te sturen naar een contactpersoon
    • De bladwijzer verwijderen