Hoe kan ik een bladwijzer toevoegen aan een bericht in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Uw locatie op Skype nooit kwijtraken. U kunt eenvoudig belangrijke berichten, zoals tekst of media, opslaan in uw Skype-chat als een bladwijzer voor snelle toegang later. Deze functie is niet beschikbaar in Skype voor Android 4.0.4 - 5.1.

1. Selecteer Chatsessies Chats Icon
    2. Kies een willekeurige chat met berichten die u wilt toevoegen als bladwijzer.
    3. Tik en houd vast (mobiel) of klik met de rechtermuisknop (bureaublad) op de berichttekst, de koppeling of het medium in het gesprek.
    4. Kies Bladwijzer toevoegen in het menu.

• Ter bevestiging verschijnt een pictogramBookmarked Icon bladwijzer naast het bericht. U kunt een bladwijzer op elk gewenst moment verwijderen.

Een bladwijzer verwijderen:

• Tik en houd de muisknop ingedrukt of klik met de rechtermuisknop op een bericht met een bladwijzer en selecteer Bladwijzer verwijderen</c0> uit het menu.

Bladwijzers weergeven en beheren

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. KiesBookmark IconBladwijzers.
    3. Blader in het venster Bookmark IconBladwijzers om een bladwijzer te zoeken.

Naar het gesprek met een bladwijzer gaan:

• Selecteer de punthaakChevron Right Icon naast de bladwijzer. Plaats de muisaanwijzer op een bladwijzer in het bureaublad om de Chevron Right Icon te selecteren.

Aanvullende opties:

tik of klik in het vensterBookmark IconBladwijzers op een item met een bladwijzer of klik er met de rechtermuisknop op:

• Kopiëren: kopieer de bladwijzermedia naar uw apparaat. Beschikbaar voor tekst, foto's (alleen voor desktopcomputers) en emoticons.
    • Opslaan: sla de bladwijzermedia op in uw apparaat. Beschikbaar voor gesproken berichten (alleen voor desktopcomputers) en foto's.
    • Doorsturen : stuur de bladwijzer door naar een contactpersoon. Niet beschikbaar voor bladwijzers met stickers of Moji's.
    • Bladwijzer verwijderen : verwijderen uit uw bladwijzers.