Hoe werk ik mijn IP-verificatie voor Skype Connect bij?

Terug naar zoekresultaten

Als gevolg van wijzigingen in de infrastructuur die de Skype Connect-service bieden, moet u mogelijk de configuratie van uw SIP-profiel bijwerken om te voorkomen, dat de service wordt onderbroken.

Details van IP-verificatie vernieuwen

1. Ga naar de Skype-beheersite en meld u aan met uw Skype Manager-account.
    2. Klik op het tabblad Functies en selecteer vervolgens Skype Connect.
    3. Selecteer in de lijst met Uw SIP-profielen Profiel weergeven en selecteer vervolgens Verificatiegegevens.
    4. Controleer de verificatiemethode die door het profiel wordt gebruikt:
      • Registratie : Dit is niet van invloed op de wijziging en er is geen verdere actie nodig.
      • IP-verificatie- De verificatie details moeten worden vernieuwd. Ga door met het volgen van de stappen.
    5. Als u de Skype Connect-adressen die aan dit profiel zijn toegewezen, wilt vernieuwen, klik op Registratie klikt u vervolgens op vorige in IP-verificatie.
    6. Noteer de verbindingsdetails om de SIP-apparatuur opnieuw te configureren.
    7. Herhaal dit proces voor al uw SIP-profielen.

Configureer SIP-apparatuur opnieuw.

SIP-eindpunten bijwerken
    Nadat u de gegevens voor de IP-verificatie hebt vernieuwd, moet u mogelijk de configuratie van het eindpunt voor uw apparatuur bijwerken. Aangezien elk apparaat verschillend is, raadpleeg uw documentatie om uw specifieke apparatuur opnieuw te configureren.

Herconfiguratie van Firewall
    Als u eerder een firewall hebt geconfigureerd voor het toestaan van verkeer via Skype Connect, configureer de firewall opnieuw.

Hieronder vindt u de volledige lijst met IP’s, waar Skype Connect SIP en RTP-verkeer van afkomstig is.

Skype Connect IP’s: