Wat is Nu vergaderen en hoe gebruik ik dit in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Met Nu vergaderen in Skype kunt u eenvoudig een samenwerkingsruimte instellen en zowel Skype-contactpersonen als vrienden of familie die niet op Skype zitten uitnodigen. Deelnemers kunnen vervolgens gemakkelijk deelnemen aan een vergadering, ongeacht of ze wel of niet een account hebben

Hoe maak ik een vergadering in Skype?
    Het starten van de vergadering is net zo eenvoudig als aanmelden bij Skype en de knop Nu vergaderen universal Meet Now button selecteren. U krijgt een oproeplink en een knop Deel uitnodiging om eenvoudig anderen uit te nodigen. Zodra u klaar bent, stelt u uw oproep in op audio of video en selecteert u de knop Gesprek starten. U kunt ook rechtstreeks vanuit het web een vergadering maken.

create Meet Now GIF

Hoe kan ik deelnemen aan een oproep met mijn uitnodiging voor Nu vergaderen?
    Met onze unieke koppeling Nu vergaderen kunt u uw geïnstalleerde Skype-app op elk apparaat openen. Zelfs als u niet bent aangemeld, kunt u als gast deelnemen aan de oproep of chat. Als Skype niet op uw bureaublad is geïnstalleerd, wordt de Skype voor web-client geopend, voor uw gemak. Als u wilt, kunt u ook Skype op uw apparaat installeren.

Wat kan ik doen tijdens een vergadering?

Meet Now call controls
    Tijdens een vergadering kunt u het volgende doen:
    A - Recente chatsessies openen.
    B - Deelnemers aan het gesprek weergeven.
    C - De koppeling Nu vergaderen delen.
    D - Beginnen met het opnemen van het gesprek.
    E - De microfoon dempen of de demping opheffen.
    F - Video in- of uitschakelen.
    G - Het gesprek beëindigen.
    H - Het gesprek openen.
    I - Het scherm delen.
    J - Reageren op het gesprek.
    K - Meer opties weergeven.

Kan ik na de vergadering nog steeds toegang krijgen tot de Nu vergaderen-chatsessie?
    De koppeling Nu vergaderen is op elk gewenst moment beschikbaar. We bewaren je gespreksopnamen 30 dagen lang, en in de chat gedeelde media nog langer. Nu vergaderen in Skype is ideaal voor uw telefonische vergaderingen, webinars of sollicitatiegesprekken.

Wat is het verschil tussen Nu vergaderen en Groep-chats?

• Nu vergaderen-chats kunnen snel worden opgezet en met anderen worden gedeeld in twee eenvoudige stappen. Alle nieuwe Nu vergaderen-chats hebben echter in eerste instantie dezelfde titel en profielfoto. Tik of klik op de Chat-koptekst in uw vergadering en selecteer de knop BewerkenEdit text button om de naam te wijzigen en een profielfoto toe te voegen.
    • Groep-chats worden vanaf het begin aangepast, omdat een groepsnaam vereist is en u eerst deelnemers moet selecteren voordat u deze maakt.

Wilt u meer informatie?
    Probeer Skype zonder Skype-account
    Hoe installeer ik Skype?
    Hoe vind ik nieuwe contactpersonen in Skype?
    Hoe verzend ik een chatbericht?
    Hoe wijzig ik mijn Skype-instellingen?