Hoe kan ik mijn Skype-naam wijzigen?

Terug naar zoekresultaten

Je Skype-naam is de gebruikersnaam die is gemaakt toen je voor het eerst Skype ging gebruiken. Mogelijk is deze naam automatisch voor je gegenereerd. Dit is een unieke id waardoor anderen je gemakkelijker kunnen vinden in Skype. De id kan niet worden gewijzigd. Wat je wel kunt wijzigen, is je Skype-weergavenaam die in de zoekresultaten wordt weergegeven samen met je Skype-naam (unieke id). Lees meer over het wijzigen van je Skype-weergavenaam.

Als je een nieuwe of andere Skype-naam wilt, moet je een nieuw account maken. Hier zijn enkele dingen waaraan je moet denken voordat je een nieuw account maakt:

• Je nieuwe Skype-naam is een reeks letters en cijfers die automatisch wordt gegenereerd door Skype wanneer je je account maakt. Deze reeks kan niet worden gewijzigd.
    • Vergeet niet om je Skype-bestanden en chatgeschiedenis en je Skype-contactpersonen te exporteren uit je Skype-account voordat je dit sluit. Deze informatie is bedoeld voor je administratie, maar je kunt de geëxporteerde gegevens en contactpersonen niet importeren in je nieuwe Skype-account.

Wanneer het nieuwe account is gemaakt, kun je het oorspronkelijke Skype-account sluiten als je dat account niet meer nodig hebt. Daarmee wordt ook je Microsoft-account gesloten. Lees meer over het sluiten van je account.