Hoe gebruik ik sneltoetsen om te citeren in Skype voor PC?

U kunt sneltoetsen voor kopiëren en plakken gebruiken om Citaat Of Doorsturen berichten die u hebt verzonden of ontvangen in Skype voor pc. U kunt zelfs Citaat Of Doorsturen groepen berichten.

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Skype .

Deze functie is standaard uitgeschakeld. Om deze functie in te schakelen:

1. Selecteer uw profielafbeelding .

2. Selecteer Knop Instellingen Instellingen .

3. Selecteer Tabblad Chat Messaging .

4. Draai Gekopieerde berichten plakken als aanhalingstekens Op.

Ga als volgt te werk om deze functie te gebruiken:

1. Markeer vanuit uw chat tekst in een bericht of meerdere berichten die u wilt citeren.

2. Kopieer de tekst door op Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Mac) op het toetsenbord.

3. Plak de tekst in het Typ een bericht tekstveld door op Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Mac) op het toetsenbord.

Opmerking: Aan Doorsturen het citaat naar een andere chat, open een ander gespreksvenster en plak de gekopieerde tekst daar.

4. Selecteer Knop Verzenden Verzenden om uw aan geciteerde tekst te leveren.

Wilt u meer weten?
Wat zijn sneltoetsen en hoe gebruik ik deze in Skype?
Hoe kan ik een chatbericht verzenden in Skype?