Hoe kan ik contact opnemen met Microsoft Teams-gebruikers vanuit Skype?

Terug naar zoekresultaten

In Skype kunt u eenvoudig contact opnemen met uw collega's, zakelijke partners en klanten die Microsoft Teams gebruiken.

Verbinding maken met een Microsoft Teams-gebruiker in een een-op-een-chatsessie of met een gesprek:

1. Open de Skype-app.
    2. Selecteer Search iconPersonen, groepen en berichten en voer het zakelijke e-mailadres in om ernaar te zoeken.
    3. Selecteer het resultaat van de contactpersoon uit PERSONEN en stuur deze een bericht.

Opmerking</c2>: Alleen bepaalde functionaliteit voor chatten en gesprekken is beschikbaar.
    4. Nadat de aanvraag is geaccepteerd, wordt deze weergegeven in de lijst met contactpersonen.

Opmerking: Als uw account voor Skype uw telefoonnummer is en uw Microsoft Teams-contactpersonen u proberen te zoeken, dan is het mogelijk dat ze u niet kunnen vinden. U kunt hen echter wel zoeken en ze het aanvankelijke bericht versturen om verbinding te maken.