Wat zijn Beheerde groepen en hoe gebruik ik ze?

Terug naar zoekresultaten

Beheerde groepen zijn perfect voor als u meer controle nodig heeft over de leden van een groep, zoals bijvoorbeeld tijdens een les of online presentatie. In de Beheerde groepen kunt u functies gebruiken om de gebruikersrollen aan te passen, gebruikers van een chat te verwijderen en meer.

Hoe maak ik een Beheerde groep?

1. Selecteer in Chat  Nieuwe chat.
    2. Selecteer Nieuwe beheerde groep of Chat.
    3. Geef de groep een naam en selecteer vervolgens de pijl Volgende.
    4. Kies de contacten die u aan de groep wilt toevoegen. U kunt boven aan het scherm ook zoeken naar contactpersonen.
    5. Selecteer Klaar om uw groep aan te maken nadat u de contacten heeft toegevoegd. Uw nieuwe Beheerde groep verschijnt nu in uw chats.

Opmerking: In Beheerde groepen kunnen alleen Beheerders oproepen starten, waaronder het starten van oproepen via de chatopdracht /livegaan.

Wat kan ik doen in een Beheerde groep?

U bent standaard de Beheerder wanneer u de groep aanmaakt en de mensen die u toevoegt aan groep zijn Leden/Gebruikers. U kunt de beschikbare chatopdrachten in Skype gebruiken om Gebruikers te promoveren tot Beheerders (waarna ze oproepen kunnen starten), iemand uit de groep te verwijderen en meer.

Opmerking: Sommige chatopdrachten zijn alleen beschikbaar voor Beheerders en niet alle chatopdrachten werken in Beheerde groepen.