Ondersteuning voor noodoproepen in Skype voor de Verenigde Staten

Terug naar zoekresultaten

Skype ondersteunt nu noodoproepen naar 911 in de Verenigde Staten.

U kunt ook inschakelen om uw locatie bij noodgevallen te delen met 911 om Skype toe te laten uw locatie automatisch vast te leggen en te delen met alarmoperators bij het bellen van 911. Uw locatie wordt alleen gedeeld in het geval dat u 911 belt voor het routeren van uw oproep en het verstrekken van locatiegegevens aan uw lokale alarmoperator.

Als u werkt vanaf een apparaat dat geen API heeft voor het delen van locaties of zich op een locatie bevindt waar locatie delen niet beschikbaar is, wordt uw locatie niet automatisch gedeeld met de operator voor hulpdiensten.

Inschakelen van locatie bij noodgevallen delen met 911:

1. Selecteer in Skype uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen en  selecteer vervolgens Privacy.
    3. Schakel Locatie bij noodgevallen delen met 911 in. U moet de Kennisgevingen en openbaarmakingen en de Speciale 911-waarschuwing over beperkingen en onbeschikbaarheid bevestigen om het proces te voltooien. U kunt locatie bij noodgevallen delen met 911 op elk gewenst moment uitschakelen, maar dit betekent dat uw adres niet wordt gedeeld met 911 in geval van noodgevallen.

Opmerking: Mogelijk moet u locatie delen ook toestaan via de apparaatinstellingen. Instellingen worden op elk apparaat anders beheerd. Als u niet zeker weet hoe u de apparaatinstellingen moet controleren, moet u mogelijk de website van de fabrikant raadplegen.