Wat zijn Skype-clips en hoe gebruik ik het?

Met Skype-clips kunt u meer doen dan alleen praten. Hiermee kunt u uw scherm en uzelf tegelijkertijd opnemen. Hiermee kunt u op een geheel nieuwe manier maken en communiceren.

Hoe kan ik Skype Clips gebruiken?

Skype Clips is veel meer dan alleen videoberichten. Hiermee kunt u uw camera en het scherm tegelijkertijd vastleggen en opnemen om boeiende verhalen te creëren die boeien.

Clips maken is een fluitje van een cent. Wij bieden drie toegangspunten voor uw gemak:

1. Klik op de knop hoofdknop opstellen om de opname van uw clip in de keuzelijst te vinden.

2. Schuif in de chat van een vriend naar de optie 'een clip opnemen' zoeken in 3 puntjes naast componist

3. Klik op uw Profiel en zoeken optie 'Clipsgalerie' en begin vanaf daar te maken!

Kies uw opnamevoorkeuren, zoals alleen camera, camera en scherm of alleen scherm selecteert u de audioopties en klikt u op Start.

Uw Clip van 5 minuten begint met opnemen met opties voor dempen, onderbreken of stoppen Anytime. U kunt ook direct verwijderen en opnieuw opnemen. Zodra de clip is gestopt, worden de processen en voila!

Voeg een titel en beschrijving toe en deel deze direct met vrienden of sla deze op in uw bibliotheek. Gemakkelijk!

Als u Skype op uw desktop gebruikt, werkt u deze bij naar de nieuwste versie en voila: u kunt skype-clips gebruiken. Klik hier om uw nieuwste versie te downloaden van Skype.

Vanaf nu is Skype Clips exclusief beschikbaar in de Skype-desktoptoepassing. Blijf echter op de hoogte voor meer updates en interessante ontwikkelingen.

Super eenvoudig. Klik op de optie 'delen' in Skype Clips Galery of neem zelf op. U kunt uw clips naadloos verzenden naar vrienden in de chat, ze delen op sociale mediaplatforms zoals WhatsApp, Facebook en meer, of ze rechtstreeks opslaan in uw galerie.

Hoewel Skype Clips momenteel uw stem vastlegt en muziek opneemt die tijdens het opnemen op uw pc wordt afgespeeld, bieden we geen bewerkingsopties. Terwijl we functies voortdurend verbeteren, moet u op updates letten.

Absoluut! Verspreid uw goede vibes door uw Clips direct te delen in uw groepschat. Tik op het optiepictogram (de drie puntjes) en selecteer 'een clip opnemen' om te beginnen met het maken.

Uw privacy is belangrijk! Clips worden automatisch opgeslagen in de privémodus totdat u ervoor kiest om ze te delen. Zodra u deze hebt gedeeld, kunt u er zeker van zijn dat uw clips worden afgeschermd door end-to-end-versleuteling, zodat alleen u en de geselecteerde ontvanger van de magie kunnen genieten.

Helaas nog niet. Skype Clips is uw go-to voor asynchrone berichten, maar wie weet wat de toekomst brengt?

Ja. Op dit moment verlopen Clips automatisch na 30 dagen (net als alle andere gedeelde media in Skype), maar we werken er actief aan om u in staat te stellen ze zo lang te bewaren als u wilt of ze op uw apparaat op te slaan.

Zodra het is verwijderd, is het verdwenen. Zorg ervoor dat u er zeker van bent voordat u op de knop Verwijderen klikt.

Op dit moment kunt u de titel en beschrijving van uw clip wijzigen nadat u deze hebt gedeeld met uw vrienden of deze hebt opgeslagen in de galerie Clips. Het opnieuw bewerken van de clipopname zelf is momenteel echter niet beschikbaar. We werken actief aan verbeteringen, dus blijf op de hoogte van updates die deze bewerkingsmogelijkheden kunnen uitbreiden.

Ja, inderdaad! Uw Skype-clips worden automatisch transcriptie uitgevoerd, waarbij gesproken woorden worden geconverteerd naar tekst voor betere toegankelijkheid. Factoren zoals slechte audiokwaliteit of achtergrondruis kunnen echter van invloed zijn op de nauwkeurigheid. Als de transcriptie problemen ondervindt, ontvangt u een melding. We raden u aan de transcriptie te controleren voordat u erop vertrouwt in het geval dat u deze als enige informatiebron beschouwt.