Hoe bewerk ik mijn stemmingsbericht in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Uw stemmingsbericht laat uw vrienden zien wat u aan het doen bent en in welke stemming u bent. Selecteer hieronder uw platform of apparaat voor hulp bij het wijzigen van uw stemmingsbericht.

1. Tik op het tabblad Mijn info onder aan het scherm.
    2. Klik op het gebied voor het stemmingsbericht om een stemmingsbericht in te voeren of verwijderen.
    1. Tik op het menupictogram .
    2. Klik op Stemmingsbericht om een stemmingsbericht in te voeren of verwijderen.
    3. Tik op het pictogram met het vinkje om de wijzigingen op te slaan.
    1. Klik op uw profielfoto:
    2. Voer naast Stemming een stemmingsbericht in of verwijder dit.
    3. Druk op Enter om de wijzigingen op te slaan.
    1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Voer onder Stemming een stemmingsbericht in of verwijder dit.
    3. Druk op Enter om de wijzigingen op te slaan.
    1. Klik op uw profielfoto:
    2. Klik op het pictogram bewerken om een stemmingsbericht in te voeren of verwijderen.
    3. Druk op Enter om de wijzigingen op te slaan.

Wilt u meer informatie?
    Hoe wijzig ik mijn status in Skype?
    Wat is het verschil tussen een status en een stemmingsbericht in Skype?