Wat zijn Verified By Visa en MasterCard SecureCode?

Sommige financiële instellingen gebruiken een extra beveiligingsstap, 'Verified by Visa' of 'MasterCard SecureCode' genaamd, om aankopen via internet te authenticeren. Als uw financiële instelling deze services gebruikt, wordt u omgeleid naar hun site om de aankoop te voltooien.

Als u uw account voor Verified by Visa of MasterCard SecureCode nog niet hebt ingesteld, moet u gegevens verstrekken aan de uitgever van uw kaart om uw identiteit te bevestigen, en vervolgens een wachtwoord aanmaken. Wanneer u in de toekomst aankopen doet, hoeft u bij het afrekenen alleen uw wachtwoord voor Verified by Visa of MasterCard SecureCode op te geven.