Hoe wijzig ik mijn profielafbeelding in Skype?

U kunt uw profielafbeelding op elk platform of apparaat wijzigen, met deze koppeling om uw Skype-account te openen.

1. Klik op uw Skype-naam in de linkerbovenhoek.
  2. Klik op uw profielafbeelding.
  3. Neem een nieuwe foto met uw webcam of blader naar de foto die u wilt gebruiken en klik op Openen.
  1. Tik op het tabblad Mijn info onder aan het scherm.
  2. Tik op uw profielafbeelding om een nieuwe foto te nemen of om er een te gebruiken die u hebt opgeslagen.
  1. Tik op het menupictogram Pictogram Menu.
  2. Tik op uw profielfoto om een nieuwe foto te nemen of om er een te gebruiken die u hebt opgeslagen.
  1. Klik op uw Skypenaam in de linkerbovenhoek.
  2. Klik onder uw profielafbeelding op Wijzig afbeelding.
  3. Neem een nieuwe foto met de webcam of blader naar een opgeslagen foto.
  4. Klik op Deze afbeelding gebruiken.
  1. Selecteer uw profielafbeelding.
  2. Klik onder de profielafbeelding op het camerapictogram.
  3. Neem een nieuwe foto of blader naar een opgeslagen foto.
  4. Klik op Opslaan.
  1. Klik op uw profielafbeelding:
  2. Klik op Wijzig afbeelding.
  3. Klik op Camera om een nieuwe foto te nemen met de webcam of op Overige om naar een opgeslagen foto te bladeren.
  4. Klik op Gereed.
  1. Klik op uw Skypenaam in de linkerbovenhoek.
  2. Klik op uw profielafbeelding:
  3. Neem een nieuwe foto met uw webcam of blader naar de foto die u wilt gebruiken en klik op Openen.

Wilt u meer informatie?
Hoe kan ik de gegevens van mijn Skype-profiel bijwerken?
Hoe wijzig ik mijn status in Skype?
Hoe bewerk ik mijn stemmingsbericht in Skype?
Wie kan mijn Skype-profielgegevens zien?