Hoe controleer ik mijn Skype-rekeningsaldo en aankoopgeschiedenis?

Terug naar zoekresultaten

U kunt uw Skype-tegoedsaldo en de aankoopgeschiedenis weergeven in uw account.

Skype-versie 8

1. Meld u aan bij uw Skype-account vanaf elk platform of apparaat.
    2. Selecteer uw profielafbeelding.
    3. Uw Skype-tegoedsaldo wordt direct naast Skype naar telefoon weergegeven.
      check credit balance

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik in het scherm Chats op de knop Menumenu button .
    2. Tik op Mijn profiel om uw saldo van Skype-tegoed in Skype weer te geven.

Skype-versie 7

• Op Windows-bureaublad, Mac en Linux: Uw Skype-tegoedsaldo wordt dit naast uw Skype-naam en profielafbeelding linksboven weergegeven.
    • Op mobiel: Uw Skype-tegoedsaldo wordt weergegeven in uw profiel.

Skype-versie 8

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Skype naar telefoon.
    3. Selecteer de bestelling waarvan u de details wilt bekijken.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Selecteer in uw profiel Skype-tegoedsaldo.
    2. Selecteer de bestelling waarvan u de details wilt bekijken.

Skype-versie 7

• Op Windows-bureaublad, Mac en Linux: scrol in uw profiel omlaag en selecteer Aankoopgeschiedenis.
    • Op mobiel: selecteer de bestelling waarvan u de details wilt bekijken onder facturen en betalingen.

Welke details worden in mijn aankoopgeschiedenis weergegeven?

• Gekocht door: degene die de bestelling heeft geplaatst (dit is uw Skype-naam)
    • Transactiedatum: de datum en tijd waarop de bestelling is gedaan
    • Betalingsmethode: die is gebruikt om de bestelling te doen (creditcard, PayPal, Skype-tegoed, enzovoort)
    • Status: geeft aan of de order is geleverd
    • Items in deze bestelling: welke producten zijn aangeschaft als onderdeel van deze bestelling

Leer hoe u uw maandelijkse afschrift downloadt.

In sommige Europese landen kunt u een btw-factuur downloaden.

Aankopen die met Skype-tegoed zijn gedaan en bepaalde aankopen die via een Skype-nummer zijn gedaan, kunnen wel in uw aankoopgeschiedenis worden weergegeven, maar niet als factuur worden afgedrukt.