Hoe controleer ik mijn Skype-rekeningsaldo en aankoopgeschiedenis?

Terug naar zoekresultaten

U kunt rechtstreeks vanuit uw profiel uw Skype-tegoed en een aankoopgeschiedenis bekijken. Controleer voordat u aan de slag gaat, of u bent aangemeld bij het juiste Skype-account.

Wat wilt u doen?

Skype voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android 6.0 +

1. Meld u aan bij uw Skype-account
    2. Kies uw profielafbeelding.
    3. Je Skype-tegoedsaldo wordt direct naast Skype naar telefoon weergegeven.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik in het scherm Chats op de knop Menumenu button .
    2. Tik op Mijn profiel om uw Skype-tegoed weer te geven.

Om uw aankoopgeschiedenis weer te geven:

1. Meld u aan op uw account.
    2. Klik in de sectie Accountgegevens onderaan de pagina op Koopgeschiedenis om uw actieve abonnementen te bekijken.

Opmerking: Als u op een iPhone of iPad werkt en u het product dat u wilt kopen, niet kunt vinden, moet u mogelijk de geschiedenis en cookies op uw apparaat wissen en u opnieuw aanmelden.

Welke details worden in mijn aankoopgeschiedenis weergegeven?

• Gekocht door: degene die de bestelling heeft geplaatst (dit is uw Skype-naam)
    • Transactiedatum: de datum en tijd waarop de bestelling is gedaan
    • Betalingsmethode: welke betalingsmethode is gebruikt om de bestelling te doen (creditcard, PayPal, Skype-tegoed, enz.)
    • Status: geeft aan of de order is geleverd
    • Items in deze bestelling: welke producten zijn aangeschaft als onderdeel van deze bestelling

Leer hoe u uw maandelijkse afschrift downloadt.

In sommige Europese landen kun je een btw-factuur downloaden.

Aankopen die met Skype-tegoed zijn gedaan en bepaalde aankopen die via een Skype-nummer zijn gedaan, kunnen wel in je aankoopgeschiedenis worden weergegeven, maar niet als factuur worden afgedrukt.