Hoe kan ik mijn rekeningsaldo en aankoopgeschiedenis controleren?

U kunt het saldo van uw Skypetegoed en de aankoopgeschiedenis weergeven in uw account.

Aanmelden bij mijn account.

Als u een lijst van uw eerdere aankopen wilt bekijken, klikt u op Accountgegevens en vervolgens op Koopgeschiedenis. Op een mobiel apparaat vindt u de koopgeschiedenis onder Billing and Payments.

Als u de gegevens voor de afzonderlijke bestellingen wilt weergeven, klikt u op een bestelnummer.

De volgende gegevens worden weergegeven:

• Gekocht door – degene die de bestelling heeft geplaatst (dit is uw Skypenaam)
  • Transactiedatum – de datum en tijd waarop de bestelling is gedaan
  • Betalingsmethode – die is gebruikt om de bestelling te doen (creditcard, PayPal, Skypetegoed, enzovoort)
  • Status – geeft aan of de order is geleverd
  • Items in deze bestelling – welke producten zijn aangeschaft als onderdeel van deze bestelling

Leer hoe u uw maandelijkse afschrift downloadt.

In sommige Europese landen kunt u een BTW-factuur downloaden.

Aankopen die met Skypetegoed zijn gedaan en bepaalde aankopen die via een Skypenummer zijn gedaan, kunnen wel in uw aankoopgeschiedenis worden weergegeven, maar niet als factuur worden afgedrukt.

Het saldo van Skypetegoed in Skype weergeven

U kunt ook het saldo van uw Skypetegoed weergeven in de Skype-toepassing.

In Skype voor Windows voor de pc en Skype voor Mac wordt dit naast uw Skypenaam en profielafbeelding linksboven weergegeven.

Op mobiele apparaten wordt dit in uw profiel weergegeven.