Kan ik alle oproepen automatisch met video beantwoorden in Skype voor Windows-bureaublad?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Als iemand u belt, hebt u twee mogelijkheden: Beantwoorden of Beantwoorden met video.

Als u Beantwoorden kiest, begint uw audiogesprek. Als u Beantwoorden met video kiest, wordt uw beeld gedeeld met de persoon door wie u wordt gebeld en begint uw videogespek.

U hoeft niet elke keer te kiezen hoe u wilt opnemen. U kunt instellen dat alle oproepen automatisch met video worden beantwoord. Dit werkt als volgt:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Extra > Opties....
  3. Klik bij Gesprekken op Oproepinstellingen.
  4. Klik op Geavanceerde opties weergeven.
  5. Tik op Binnenkomende oproepen automatisch beantwoorden. Wanneer u bent aangemeld bij Skype, worden uw binnenkomende oproepen door Skype beantwoordt, ook als u niet achter uw computer zit.

6. Tik op Mijn video automatisch starten als ik een gesprek voer.
  7. Klik op Opslaan.