Wie kan mijn Skype-profielgegevens zien?

U bepaalt wie de informatie in uw Skype-profiel kan zien. Sommige informatie is voor iedereen zichtbaar, maar u kunt deze leeg laten als u niet wilt dat deze zichtbaar is in uw profiel. De informatie die voor iedereen zichtbaar is, is uw Skype-naam, locatie, geslacht, geboortedatum, taal en Over mij.

Om te zien wat anderen over u kunnen zien, kunt u deze koppeling gebruiken om uw Skype-account te openen vanaf elk platform of apparaat. Voor de gegevens in uw profiel kan het volgende gelden:

• Openbaar: Iedereen die Skype gebruikt, kan deze informatie zien.
  • Alleen contactpersonen: Alleen uw contactpersonen kunnen deze informatie zien.
  • Privé: Niemand kan deze informatie zien.

U kunt een deel van uw profielgegevens wijzigen met Skype voor Windows Desktop, Skype voor Mac, of Skype voor Linux en de updates worden met al uw apparaten gesynchroniseerd. Deze optie is op dit moment niet beschikbaar in onze mobiele versies.

1. Klik op uw profielafbeelding:
  2. Klik op Show full profile (Volledig profiel weergeven).
  3. Klik op een profielinstelling om deze te wijzigen, of verwijder de informatie als u niet wilt dat deze in uw profiel zichtbaar is.

Uw e-mailadres wordt nooit weergegeven. Niemand kan dit zien wanneer uw profiel wordt bekeken. Het adres wordt gecodeerd en alleen in onze map opgeslagen, zodat vrienden die al weten wat uw e-mailadres is het kunnen gebruiken om u op te zoeken.

Informatie die u opneemt in uw Skype-profiel, zoals uw locatie, e-mail of telefoonnummer maken het gemakkelijker om u te vinden.

Wilt u meer informatie?
Hoe kan ik de gegevens van mijn Skype-profiel bijwerken?
Hoe wijzig ik mijn profielafbeelding in Skype?