Is Skype geblokkeerd in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)?

Men heeft ons ervan op de hoogte gesteld dat onze websites en services zijn geblokkeerd door beide internetproviders in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat betekent dat u Skype niet kunt gebruiken in de Verenigde Arabische Emiraten.

Helaas kan Skype u in dat geval niet verder helpen. U kunt het beste uw internetprovider vragen waarom Skype wordt geblokkeerd en een verzoek indienen om onze site en services te deblokkeren.