Wat betekenen de foutcodes 1040 en 1050 in Skype voor Mac OS X?

Terug naar zoekresultaten

De fouten 1040 en 1050 in Skype voor Mac OS X betekenen dat het telefoonnummer dat u wilt invoeren ongeldig is of onjuist is getypt. Deze fouten zijn hetzelfde als de fouten 10404 3n 10503 in de versie van Skype voor Windows.

Controleer of het nummer bestaat, en bel het met de juiste internationale notatie.