Hoe kan ik een back-up maken van mijn configuratie en chatgeschiedenis?

Terug naar zoekresultaten

Als u een back-up wilt maken van de configuratie en geschiedenisbestanden voor Skype voor Windows-bureaublad, gaat u naar C:\Documents and Settings\uw_windows_gebruikersnaam\Application Data\Skype\ of naar C:\Gebruikers\uw_windows_gebruikersnaam\AppData\Roaming\Skype bij Windows 7/Vista en Windows 8 en kopieert u deze map naar een veilige locatie (sla de map bijvoorbeeld op een USB-stick op of brand de map op een cd).

Kopieer de bestanden weer terug naar deze locatie om uw gegevens te herstellen.

Let op: de lijst met contactpersonen is op onze servers opgeslagen en gaat niet verloren zolang u zich met dezelfde Skypenaam aanmeldt. De chatgeschiedenis en andere gegevens worden alleen voor korte tijd op onze servers opgeslagen.