Ik heb zojuist Skypetegoed gekocht, maar ik kan niet bellen...

Het duurt meestal een paar seconden tot minuten voordat het Skypetegoed in uw saldo zichtbaar is na het uitvoeren van de aankoop, maar soms kan het iets langer duren. Probeer het volgende:

Controleer eerst of de bestelling is afgeleverd. Meld u aan bij uw account en zoek uw aankoopgeschiedenis. U kunt het rangnummer en de status van de bestelling zien (bijvoorbeeld In behandeling, Afgeleverd).

Controleer vervolgens of het saldo van uw Skypetegoed positief is. Mogelijk moet u zich eerst afmelden bij Skype om het saldo te vernieuwen. Klik op Skype> Afmelden (of op Skype> Skype sluiten op een Mac) en meld u opnieuw aan met uw Skypenaam en -wachtwoord.

Merk op dat het sluiten van de Skype-toepassing en opnieuw starten niet hetzelfde is als u afmelden. Hiermee wordt uw saldo niet echt vernieuwd.

Probeer nu een gesprek te starten. In het geval het saldo na een aankoop niet goed is bijgewerkt, kan het starten van een Skype-gesprek dit forceren. Als de bestelling is afgeleverd, zal er toch verbinding worden gemaakt en het saldo zal worden bijgewerkt.

Belangrijk: als u een abonnement hebt gekocht om naar één of meer landen te kunnen bellen, wordt dit niet weergegeven bij uw Skypetegoed. Het abonnement wordt in uw account weergegeven als een geleverde bestelling.

Als u nog steeds niet kunt bellen, kunt u contact opnemen met onze chatondersteuning.