Het doorschakelen van gesprekken instellen in Skype voor Windows

Inkomende gesprekken doorschakelen is eenvoudig. U kunt ze gratis naar een andere Skype-contactpersoon doorschakelen, of met een beetje Skypetegoed of belabonnement kunt u inkomende gesprekken doorschakelen naar een mobiel of vast nummer. Doorschakelen is in de plaats gekomen van de oudere gesprekstransferfunctionaliteit op Skype.

Doorschakelen van gesprekken instellen

Wanneer u doorschakelen van gesprekken hebt ingesteld, worden uw inkomende gesprekken ook doorgeschakeld wanneer u niet bij Skype bent aangemeld.

Doorschakelen van gesprekken instellen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Extra > Instellingen.
  3. Klik onder Gesprekken op Gesprek doorschakelen.
  4. Klik op Doorschakelinstellingen en tik op Gesprekken doorschakelen naar.
  5. Of:
    • Voer een mobiel of vast nummer in. Klik op de vlag om te zoeken naar de betreffende internationale landcode. Indien nodig, klikt u op Meer telefoonnummers toevoegen om gesprekken door te schakelen naar maximaal drie verschillende telefoonnummers.
    • Voer de Skypenaam in van de contactpersoon naar wie u gesprekken wilt doorsturen. Zorg ervoor dat u de Skypenaam correct invoert. Houd er rekening mee dat u gesprekken niet kunt doorschakelen naar een persoon die uw contactverzoek nog niet heeft geaccepteerd.

6. Geef op hoeveel seconden moet worden gewacht voordat de gesprekken worden doorgeschakeld.
  7. Klik op Opslaan voor het instellen van het doorschakelen van gesprekken.

Als u doorschakelen hebt ingesteld maar het werkt niet zoals verwacht, kunnen deze tips u helpen uw probleem op te lossen.

Doorschakelen uitschakelen

U kunt doorschakelen van gesprekken uitschakelen vanuit de Skype-toepassing of vanuit uw Skype-account.

Doorschakelen van gesprekken vanuit de toepassing uitschakelen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Selecteer Extra > Instellingen... > Gesprekken > Gesprek doorschakelen.
  3. Schakel het selectievakje uit naast Gesprekken doorschakelen naar.
  4. Klik op Opslaan.

Doorschakelen van gesprekken vanuit uw Skype-account uitschakelen:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer Gesprek doorschakelen onder Functies beheren.
  3. Klik naast Status op Uitschakelen.

Meer informatie over doorschakelen.

Informatie over het instellen van doorschakelen van gesprekken in Skype Manager.