Waarom werkt het doorschakelen van oproepen niet in Skype voor Windows-bureaublad?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Met een abonnement kunt u oproepen zonder aanvullende kosten doorschakelen. Anders betaalt u met uw Skypetegoed een klein bedrag per minuut. Als u geen abonnement en onvoldoende Skypetegoed hebt, worden oproepen niet doorgeschakeld. Als u niet zeker weet hoeveel Skypetegoed u hebt, kunt u uw saldo eenvoudig controleren.

Als u voldoende Skypetegoed hebt en de oproep niet wordt doorgeschakeld, moet u controleren of het doorschakelen van oproepen juist is ingesteld. Ook moet u controleren of het nummer waarnaar wordt doorgeschakeld met de juiste landcode is ingevoerd. We raden u aan een testoproep te maken naar het ingevoerde nummer om te controleren of het juist is.

Als u een abonnement hebt, moet u controleren of het nummer waarnaar u uw oproepen wilt doorschakelen door het abonnement wordt gedekt. Als u bijvoorbeeld een abonnement hebt dat gesprekken naar vaste nummers in Spanje dekt, kunt u oproepen alleen doorschakelen naar vaste nummers in Spanje.

Als u nog steeds problemen ondervindt met het doorschakelen van oproepen, moet u controleren of in uw privacy-instellingen is ingesteld dat u oproepen van iedereen kunt ontvangen en niet alleen van uw contactpersonen.

1. Klik in de menubalk op Extra> Opties.
  2. Klik bij Privacy op Privacy-instellingen.
  3. Controleer bij Oproepen toestaan van of Iedereen is geselecteerd.

Meer informatie over doorschakelen.