Help Windows Desktop

Hoe meld ik me aan bij Skype Manager™?

Beheerders die Skype Manager al hebben ingesteld, kunnen zich hier aanmelden.

Bent u nieuw bij Skype Manager? Dan moet u eerst Skype Manager instellen.

Raadpleeg voor meer informatie over Skype Manager onze gebruikershandleidingen (pdf).

Voor meer informatie kunt u ook vragen stellen in onze community.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Skype voor op het werk" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag