Hoe koop ik Skype-tegoed in Skype Manager™?

Terug naar zoekresultaten

Het is gemakkelijk om Skype-tegoed te kopen in Skype Manager. U kunt voor Skype-tegoed betalen met een creditcard, PayPal, Sofort-bankieren en tal van andere manieren. Als het geregistreerde adres van uw groep zich in de Verenigde Staten bevindt en uw groep is geverifieerd, kunt u voor Skype-tegoed betalen in Skype Manager met een American Express-kaart (AMEX).

Wanneer u Skype-tegoed hebt aangekocht, kunt u het toewijzen aan uw leden.

Belangrijk: Wanneer u Skype Manager instelt, is er een limiet aan het maximale bedrag aan Skype-tegoed dat u kunt kopen, wat afhangt van de betaalmethode die u gebruikt en hoeveel Skype-tegoed u al hebt aangeschaft in een bepaalde maand. Er is ook een beperkt aantal betaalwijzen beschikbaar.

Wilt u meer betaalwijzen gebruiken en uw aankooplimiet vergroten, dan moet u uw groep laten verifiëren (indien beschikbaar voor uw land).

Om Skype-tegoed te kopen

1. Meld u aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Skype-tegoed kopen via uw Skype Manager-dashboard.
    3. Als dit de eerste keer is dat u Skype-tegoed hebt gekocht voor uw Skype Manager, selecteert u uw betaalmethode en klikt u op Volgende.
    4. Selecteer hoeveel Skype-tegoed u wilt kopen.

Skype Credit amount list

5. Als u Skype-tegoed koopt met een creditcard of PayPal, schakelt u Auto-opladen in of uit.

Met Auto-opladen kunt u uw account automatisch opladen wanneer uw Skype-tegoedsaldo onder een bepaald bedrag komt. Vink hiertoe Auto-opladen inschakelen als mijn tegoed op dreigt te raken aan.

Auto-recharge option

6. Klik op Ga verder.
    7. Controleer uw betaalwijze en klik op Nu betalen. Er wordt een bevestiging van uw aankoop weergegeven.

Meer informatie over de manier waarop u uw instellingen voor Auto-opladen kunt wijzigen.

Meer informatie over de manier waarop u uw koopgeschiedenis kunt bekijken en uw facturen kunt downloaden.