Hoe koop ik Skypetegoed in Skype Manager ™?

Het is heel eenvoudig om in Skype Manager Skypetegoed te kopen. U betaalt het Skypetegoed met een creditcard, via PayPal, Sofortbanking of u gebruikt één van de vele andere betaalwijzen.

Als u wat Skypetegoed hebt aangeschaft, kunt u het toewijzen aan uw leden.

Belangrijk: Bij het instellen van Skype Manager is de hoeveelheid Skypetegoed die u kunt kopen beperkt, afhankelijk van de gebruikte betaalwijze en hoeveel Skypetegoed u eerder al in een bepaalde maand hebt gekocht. Er is ook een beperkt aantal betaalwijzen beschikbaar.

Wilt u meer betaalwijzen gebruiken en de aankooplimiet vergroten, dan moet u uw bedrijf laten verifiëren (als dat in uw land mogelijk is).

Skypetegoed kopen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op de werkbalk op Skypetegoed kopen.
  3. Als u voor het eerst Skypetegoed voor uw Skype Manager koopt, selecteert u een betaalwijze en klikt u op Volgende.
  4. Selecteer hoeveel Skypetegoed u wilt kopen.

5. Als u Skypetegoed koopt met een creditcard of via PayPal, kunt u Auto-Opladen in- of uitschakelen.

Met Auto-Opladen kunt u uw Skypetegoed automatisch laten bijvullen zodra het saldo lager wordt dan een bepaald bedrag. Markeer hiervoor het selectievakje Bespaar voortaan tijd met Auto-Opladen.

6. Klik op Nu kopen. Er wordt een bevestiging van uw aankoop weergegeven.

Meer informatie over het wijzigen van de instellingen van Auto-Opladen.

Meer informatie over het weergeven van uw aankoopgeschiedenis en hoe u facturen kunt downloaden.

Voor meer informatie over Skype Manager is er een Snelstartgids, een Gebruikersgids en nog veel meer beschikbaar op de Ondersteuningspagina van Skype.