Hoe koop ik Skype-tegoed in Skype Manager™?

Terug naar zoekresultaten

Het is gemakkelijk om Skype-tegoed te kopen in Skype Manager. Je kunt voor Skype-tegoed betalen met een creditcard, PayPal, Sofort-bankieren en tal van andere manieren.

Wanneer je Skype-tegoed hebt aangekocht, kun je het toewijzen aan je leden.

Belangrijk: Wanneer je Skype Manager instelt, is er een limiet aan het maximale bedrag aan Skype-tegoed dat je kunt kopen, wat afhangt van de betalingswijze die je gebruikt en hoeveel Skype-tegoed je al hebt aangeschaft in een bepaalde maand. Er is ook een beperkt aantal betalingswijzen beschikbaar.

Je koopt als volgt een Skype-tegoed:

1. Meld je aan bij Skype Manager.
    2. Klik op Tegoed kopen in je Skype Manager-dashboard.
    3. Als dit de eerste keer is dat je Skype-tegoed hebt gekocht voor je Skype Manager, selecteer je betalingswijze en klik je op Volgende.
    4. Selecteer hoeveel Skype-tegoed je wilt kopen.

Skype Credit amount list

5. Als je Skype-tegoed koopt met een creditcard of PayPal, schakel je Auto-opladen in of uit.

Met Auto-opladen kun je account automatisch opladen wanneer je Skype-tegoedsaldo onder een bepaald bedrag komt. Schakel het selectievakje Auto-opladen inschakelen als mijn tegoed bijna op is in.

Auto-recharge option

6. Klik op Doorgaan.
    7. Controleer je betalingswijze en klik op Nu betalen. Er wordt een bevestiging van je aankoop weergegeven.

Meer informatie over de manier waarop je instellingen voor Auto-opladen kunt wijzigen.

Meer informatie over de manier waarop je koopgeschiedenis kunt bekijken en je facturen kunt downloaden.