Hoe kan ik leden aan mijn Skype Manager™ toevoegen?

Met Skype Manager kunt u eenvoudig het Skype-gebruik van uw leden controleren en beheren. Voeg ze gewoon toe als leden in uw Skype Manager en u kunt ze Skypetegoed geven, functies aan ze toewijzen en hun verbruik bijhouden, alles op één locatie.

Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van leden.

Voor meer informatie over Skype Manager is er een Snelstartgids, een Gebruikersgids en nog veel meer beschikbaar op de Ondersteuningspagina van Skype.